Cunoaște-l pe Cafegiul Mustăcios

Bună, Cafegiilor.

Eu sunt Cafegiul Mustăcios și ar fi frumos să mă prezint, însă nu îmi place să trăiesc după reguli stabilite de alții, așa că o să îți povestesc o zi din viața mea și cred că o să înțelegi mai ușor cu cine stai de vorbă.

Mulți înțelepți spun că e bine să îți începi ziua cu ceea ce îți place, iar eu le ascult sfatul, așa că primul lucru pe care-l fac este o ceașcă de cafea. Da! Cafeaua este pasiunea mea de-o viață, motiv pentru care după ce o savurez mă urc pe motor și plec către birou. Avem un magazin online în care adunăm toate visele și pasiunile noastre, iar eu pe lângă cafea iubesc și lemnul. Îmi place să găsesc o bucată de lemn uitată de timp, să o ridic și să o transform într-un obiect frumos și folositor celor din jur. 

Dupa ce mă asigur că toate coletele sunt livrate la timp și clienții satisfăcuti, mă așez la bancul de lucru și sculptez un platou de servire din lemn vechi de cireș sălbatic. Ar trebui să treci într-o zi să vezi ce colecție frumoasă de obiecte mesteșugite am strâns. Te invit chiar!

Apoi, dacă se întâmplă să am drum în oraș, mă opresc în magazinele cu antichități să văd dacă vreun obiect are de gând să îmi spună ceva despre el. Dacă m-a impresionat povestea lui mă hotărăsc să-i ofer un loc de cinste între celelalte adunate în timp.

Seara când ajung acasă mă opresc în grădina proprie pentru a culege câteva roșii înainte de masă. Nimic nu se compară cu sentimentul pe care-l ai atunci când cei dragi îți multumesc pentru cina pe care tocmai ai gătit-o în cuptorul din curte. Mă joc cu Licurici în timp ce restul familiei se strânge în jurul focului, iar asta îmi e ziua.

Vreau să găsesc oameni autentici cu care să rezonez și să învățăm lucruri unul de la celălalt. Care e povestea ta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *