Secretul ascuns al lui Moș Crăciun

Te-ai întrebat vreodată de unde are Moș Crăciun atât de multă energie încât poate străbatea lumea în lung și-n lat, împărțind cadouri? Noi am stiut dintotdeauna, însă am tinut totul secret pentru că această poțiune magică ar putea face pe oricine de neînvins.

Moșul are din ce în ce mai multă treabă de făcut într-un timp atât de scurt, așa că împreună cu el am hotărât să oferim această informație tuturor celor ce vor să-l ajute în zilele de sărbătoare.

De mai bine de 10 ani, Cafegiul Mustăcios pune broscuța galbenă pe schiuri și, împreună cu Licurici, se duce la Polul Nord pe 24 decembrie dimineața pentru a se întâlni cu Moș Crăciun.

Odată ajunși acolo, aceștia se duc în atelierul în care spiridușii se ocupă de ultimele detalii, și își instalează espressorul, începând să facă cafea pentru toată lumea. De obicei se aude din spate cum Crăciunița îl ajută pe Moș să își încheie nasturii de la costumul care pare că rămâne mai mic pe an ce trece.

Cei doi din urmă ajung la Cafegiul Mustăcios și se minunează cum de reușeste mereu o cafea să îi facă atât de sprinteni pe spiriduși, când ei ar trebui să fie obosiți după un an plin de asamblat cadouri și sortat scrisori.

Moș Crăciun își bea espressoul dintr-o înghițitură, se energizează brusc și începe să danseze vesel. În drum spre sanie îl mângâie pe Licurici și îi multumeste Cafegiului, reamintindu-i că oamenii pot crea un Crăciun mai frumos prin prezența si prin iubirea lor, dar și prin ajutorul oferit Moșului.

Este oficial! Cafegiul tocmai a terminat cea mai importantă comandă a anului, iar Mosul o să ajungă la tine datorită cafelei de pe JoyCaffe.

 Acum că v-am dezvăluit secretul, putem sărbători toți liniștiți aceste zile alături de familie, așteptând să vedem ce găsim sub brad.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *